info@kormosleszek.hu  +36-30-486-1642

OSZJ manikűrös és körömdizájner képzés oktatója

Rólam

Köszöntlek az oldalamon, Víghné Kürtösi Szabina vagyok. 2009-ben kezdtem szalonban dolgozni. 2010-ben indult el személyes márkám a SZABINA NAIL DESIGNER.
Már az általános iskolában tudtam, hogy műkörmös akarok lenni. Amikor életemben először vettem igénybe ezt a szolgáltatást, a szakma szerelmese lettem. Célom, hogy a szakma élvonalához tartozzak, ezért fontosnak tartom, hogy folyamatosan fejlesszem tudásom.

Tizenkét éve keresem és járok olyan továbbképzésekre (építő/díszítő), melyeket a szalonmunkámban és az oktatásban is felhasználhatok. 2015 áprilisában szereztem meg magyarországi mesterlevelem és 2017-ban lettem aranyfokozatú nemzetközi mester. 2018-ban és 2019-ben is Olaszországban szereztem meg két Master Level minősítésemet, 2020-ben pedig Bécsben lettem New Soak Off oktató. 2016-óta veszek részt az utánpótlás alapképzésben és haladóknak pedig továbbképzéseket tartok. 2021-től tartok gyakorlati felkészítő képzést mester jelölteknek és idén pedig a mestervizsga-bizottsági elnök lettem. Ha kíváncsi vagy munkáimra látogass el Facebook oldalamra is. Remélem hamarosan találkozunk és fél év múlva már kolléganők leszünk! Víghné Kürtösi Szabnia

MUNKÁIM-GALÉRIA

JELENTKEZZ MOST!

Csak korlátozott számban tudunk tanulókat fogadni. Jelentkezz időben és foglald le a helyed!

JELENTKEZÉS